fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις
Σεραφείμ Μηχιώτης

Σεραφείμ Μηχιώτης

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας

Mihiotis Makis

 

 

Διαβάζοντας κανείς σε δεύτερη ανάγνωση το συνημμένο παραπολιτικό της «Εφ.Συν/ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ», υπογραφόμενο από το Δ(ημήτρη).ΤΕΡ(ζή). δικαίως διεωρωτάται εάν το έγραψε γιά καλό ή γιά κακό προς τις πηγές του, εις το κομματικό ιερατείο του πρώην κυβερνώντος Κόμματος...

Mihiotis Makis

 

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύντροφος Δημ. Παπαδημούλης,απολαμβάνει του “προνομίου” ή προνομίου να ευρίσκεται στην επικαιρότητα, με το όνομά του στις πυκνές αναφορές των μέσων ενημέρωσης και αυτών της κοινωνικής δικτύωσης, από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του Κορωνοϊού…

Mihiotis Makis

-Πως η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ φαλκιδεύει συνδικαλιστικές κατακτήσεις με Νόμο ΣΥΡΙΖΑ...

Mihiotis Makis

 

Ο Εκπρόσωπος του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σύντροφος Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του, από το φύλλο της «ΑΥΓΗΣ» του Πάσχα (σελ. 6-7), υπό τον τίτλο «Η συζήτηση γιά την επόμενη μέρα είναι προνομιακή γιά την Αριστερά», εκλήθη να απαντήσει και στην ακόλουθη φιλική ερώτηση-πάσα του ερωτώντος δημοσιογράφου, συντρόφου Σπύρου Ραπανάκη:

Mihiotis Makis

 

Στο χθεσινό σχόλιο από την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» (φύλλο 14/04/20) ο υπογράφων Παναγιώτης Μπουκάλας επέλεξε το επιβεβλημένο, να τιμήσει τον εκλιπόντα Περικλή Κοροβέση, με τα παρακάτω λόγια, του γνώριμου δωρικού του λόγου:

Mihiotis MakisΜόλις στο φύλλο αυτού του Σαββατοκύριακου, έκτο φύλλο από αυτό της περασμένης Δευτέρα, που  γράφεται με....αυτόματο πιλότο ή με συντάκτες - φαντάσματα, η «Εφ.Συν», αισθάνθηκε υποχρεωμένη να δημοσιεύσει στην 7η σελίδα των σχολίων, με λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο, το κείμενο που ακολουθεί:

ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Επειδή ορισμένοι αναγνώστες αναρωτιούνται γιατί τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλά ανυπόγραφα κείμενα στην εφημερίδα, διευκρινίζουμε ότι αποφασίσαμε να  μην υπογράφονται αυτή την περίοδο όλα τα ρεπορτάζ που δημοσιεύονται, σε ένδειξη ισότιμης αντιμετώπισης και αλληλεγγύης στους συναδέλφους των οποίων οι συμβάσεις τελούν σε προσωρινή αναστολή λίγω της γνωστής ΠΝΠ γιά τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία. Υπογραφές μπαίνουν μόνο σε άρθρα, μόνιμες στήλες και συνεντεύξεις. Επίσης, παραμένουν τα ονόματα όλων των συνεργατών μας.

Mihiotis MakisΠάντοτε πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι συνεντεύξεις των πολιτικών μας ανδρών, μπορούν και πρέπει να δίνουν τροφή σε δεύτερες σκέψεις και εις βάθος προβολές των πραγμάτων, πολλώ δε μάλλον όταν παραχωρούνται  σε δημοσιογράφους ευρείας αποδοχής. Οπως ο «εθνικός» δημοσιογράφος,  στον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει το ελευθέρας να αλληπροσφωνούνται στον ενικό, όπως και η φερώνυμη εκπομπή του, συνεπώς να ομιλούν με «άνεση».

Mihiotis Makis

 

 O χαιρετισμός στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Χαρίλαου Θρ. Μηχιώτη "ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ-Από την απελευθέρωση 1944 στην τραγωδία του Δεκέμβρη και στη Βάρκιζα", που έγινε στις 25 Οκτωβρίου 2006, στην Αθήνα (Στοά του Βιβλίου).

makis mixiotisΓράφω τις σκέψεις που ακολουθούν, απ’ αφορμή τη ζωντανή, ενδεχομένως και κάπως θερμή, όσο και ουσιαστική, συζήτηση που είχαν την περασμένη Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020, από το βραδυνό δελτίο ειδήσεων του Τηλεοπτικού Σταθμού «STAR Κεντρικής Ελλάδας» ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας με το Διευθυντή του Σταθμού, Γιώργο Σιμόπουλο.

Mihiotis MakisΠάει χάλασε κι  η ΣΥΡΙΖΑίϊκη «Εφ.Συν», αυτή η έπαλξη μάχης της «ανεξάρτητης, συνεταιριστικής δημοσιογραφίας»,αυτή η όαση(...) στο χώρο των ΜΜΕ που εκαυχάτο φαρδειά-πλατειά  ότι «μόνοι εργοδότες είναι οι αναγνώστες μας».

Σελίδα 1 από 5
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.